Sarajevo, 07.03.2019.

Predsjednik Mesić će dana 07.03.2019. otputovati u Sarajevo gdje će sudjelovati na promociji  knjige odvjetnika Ante Nobila. Knjiga poznatog odvjetnika Ante Nobila "Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu'' u kojoj piše o procesu protiv nekadašnjeg šefa Službe državne sigurnosti Hrvatske, kolokvijalno Udbe, optuženog i osuđenog u Njemačkoj na doživotni zatvor zbog povezanosti s ubistvom hrvatskog disidenta i emigranta Stjepana Đurekovića, bit će predstavljena u četvrtak, 7. ožujka, u amfiteatru Poslovnog centra UNITIC u Sarajevu.

O knjizi će, osim autora, u Sarajevu govoriti bivši predsjednik Republike Hrvatske i posljednji predsjednik SFRJ Stjepan Mesić, povjesničar i profesor Filozofskog fakulteta u Sarajevu prof. dr. Husnija Kamberović, odvjetnici Vladimir Adamović i Duško Tomić, novinar-moderator iz Zagreba Drago Pilsel i drugi.

Predsjednik Mesić će također gostovati u emisiji Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem  i u dnevniku Federalne televizije.